Zuilenstein

• Nutzung als:
    Privat,
    Ruine keine Nutzung
  • Anfahrt / Parkplatz:
    Vanaf de A12: afslag Maarsbergen/Leersum. Na 2 km bij rotonde links Leersum in (N225). Vanaf de provinciale weg: volg de N225 Rhenen-Elst-Amerongen. Vanaf het zuiden, A15 afslag Tiel, Maurik. Richting Maurik aanhouden en vervolgens borden naar het veer over de Nederrijn naar Amerongen volgen. Vanaf de pont borden Leersum/Utrecht volgen. Parkeren voor langere tijd is lastig. Het beste kan worden geparkeerd in het dorp Amerongen.
  • Fußweg / Zeit vom Parkplatz:
    ca 10-15 minuten lopen.
  • Zugänglichkeit:
    Van kasteel Zuilenstein resten alleen de funderingen in de grond. De rest is afgebroken. Het terrein en het huidige huis zijn niet toegankelijk.
    Landgoed Zuylestein is wel opengesteld. Het 18de eeuwse poortgebouw is geschikt voor huwelijksvoltrekkingen. Vergaderen is mogelijk in de grote tuinzaal. Het poortgebouw beschikt over een bed and breakfast.
  • Besichtigung / Führung:
  • Fremdspr. Führungen: