Übersicht

Hartenštejn
Letecký pohled od jihu  - Luftaufnahme von Süden. Foto K. Kuča.
  Hlavacov
Rakovník
Böhmen
Hrad koncem 18. století na rytině J. Farka -  Burg am Ende des 18. Jahrhunderts auf einer Gravüre von J. Fark
  Hlavacov u Chocne
Ústí nad Orlicí
Böhmen
HLAVAČOV U CHOCNĚ. Spojené řezy lokalitou podle M. Cejpové. Podle Durdík 2007.  - HLAVAČOV U CHOCNĚ. Die Zusammenfügung des Profiles der Lokalität. Nach Durdík 2007
  Horovice
Starý zámek
Beroun
Böhmen
HOŘOVICE. Starý zámek. Podle Durdík 2007. - HOŘOVICE . Altes Schloss. Nach Durdík 2007
  Hrad pod Hrncírem
Klatovy
Böhmen
HRAD POD HRNČÍŘEM. Půdorys hradu podle J. Anderleho a V Švábka. Podle Durdík 2007. - HRAD POD HRNČÍŘEM. Grundriss der Burganalage von J. Anderle und V. Švábek. Nach Durdík 2007.
  Hrad u Kvítkova
Wustes Schloss
Ceská Lípa
Böhmen
HRAD U KVÍTKOVA. Pokus o hmotovou rekonstrukci hradu podle F. Gabriela. Podle Durdík 2007. -  HRAD U KVÍTKOVA.  Der Versuch der Massrekonstruktion der Burg nach F. Gabriel. Nach Durdík 2007
  Hrad u Podmok
Havlíckuv Brod
Böhmen
HRÁDEK U PODMOK A KOZOHLOD. Hmotová rekonstrukce hradu podle T. Durdíka. Podle Durdík 2000. -  HRÁDEK U PODMOK A KOZOHLOD. Massrekonstruktion der Burg nach Durdík 2000
  • [ 1 ]