Huissen

- Comblet, Oorkondenbuch fur die Geschichte des Niederrijns, (1840-1858).
    -Derksen, H.W.J., 1978-1979, Bij het slot the Huessen, in: mededelingen omtrent de werkzaamheden van de historische kring Huessen, 4. No. 6, 230-233
    -Melchers, R.J.H., 1996, reconstructie Huissense burcht, in: mededelingen omtrent de werkzaamheden van de historische kring Huessen, 3, 112-113
    -Schut, P, 2002, Onse huys ende borgh end torn tot Huyssen, in: middeleeuwse toestanden, archeologie, geschiedenis en monumentenzorg, Hilversum, p. 201-213.
    -Smit, E en J.H.F Zweers, 1982, De Huissense burcht in 1629, in: mededelingen omtrent de werkzaamheden van de historische kring Huessen: 7, no. 5, 159-162
    -Zweers, J.H,F, 2000, geschiedenis van Huissen in kort bestek, in: mededelingen omtrent de werkzaamheden van de historische kring Huessen, p. 8 - 25.